Давайте познайомимось

Про що мʼясна історія Рибак?

Це історія про смачну їжу. Про старі і нові домашні традиції. Про сосиски на сніданок, курочку на вечерю і бутерброд з улюбленою ковбасою. Це про запах смаженого шашлика на пікніку і про копчену шинку, яку чекаєш від Великодня до Різдва. Це про те, що готувала бабуся, і про те, що готувала мама, і про те, що тепер готуєте ви.

Цінності

Для нас важливе поєднання української самобутності зі світовим досвідом, баланс технологій та ручної роботи. Ми строго контролюємо виробництво та тепло зустрічаємо у наших магазинах.

Місія

Ми розвиваємо культуру споживання мʼяса та мʼясних продуктів в Україні: виготовляємо автентичні прикарпатські смаколики, надаємо широкий вибір свіжого мʼяса та допомагаємо зробити щоденне приготування їжі легшим і цікавішим.

Історія виникнення ТМ "Рибак"

Історія розвитку компанії

Започаткували виробництво традиційної ковбаси на дровах
Започаткували виробництво традиційної ковбаси на дровах

Все почалось з двох надзвичайно мотивованих людей, невеликого орендованого приміщення та ідеї відтворювати та виробляти традиційні мʼясні делікатеси Галичини. Оксана та Анатолій Рибак поєднали рецепти Західної України та Наддніпрянщини, Польщі та Австроугорщини. Спеціально до Паски вони створили свої перші легендарні продукти: ковбасу Дрогобицьку, балик та підчеревину копчені традиційно на дровах.

Переїхали на власне виробництво
Переїхали на власне виробництво

Ми старались і наш продукт став одним із найулюбленіших у Івано-Франківську. Тож довелось переїхати у більше приміщення. Так у нас зʼявилось власне виробництво у с. Ямниця. Тут у ковбасному цеху ми вчились робити сардельки та мисливські ковбаси. Ми вручну маринували та коптили шинку та балик, що продовжуємо робити й досі.

Відкрили перші фірмові магазини
Відкрили перші фірмові магазини

Важливим етапом для нас стало відкриття власних магазинів. Ми рівнялись на закордонні крамниці, вивчали як правильно будувати роботу, як вражати клієнтів. Хотіли, щоб всього було вдосталь, завжди можна було придбати свіже мʼясо та мʼясні вироби. І ми зробили наш перший магазин. А далі другий. А потім вирішили будувати мережу.

Створили автентичний рецепт ковбаси “На дровах”
Створили автентичний рецепт ковбаси “На дровах”

Ми продовжували експериментувати та відтворювати стародавні рецептури. Спільно з іноземними технологами наша команда винайшла унікальний автентичний продукт на основі подільських традицій. Ця ковбаса, смак якої найкраще розкривається, коли її ламаєш руками на скибки стала нашим бестселлером. Вона відома нашим споживачам, як ковбаса “На дровах”.

Розпочали вихід на всеукраїнський ринок
Розпочали вихід на всеукраїнський ринок

Попит на нашу продукцію зростав, а разом з ним росла наша компанія. Ми стали лідером у Івано-Франківську та за нашими продуктами почали звертатись великі мережі, першим з яких було Сільпо. Ми налагодили співпрацю і це допомогло познайомити із нашими мʼясними виробами ще більше людей по всій Україні.

Змінили формат магазинів
Змінили формат магазинів

Ми вивчили потреби наших клієнтів і переосмислили функціонал крамниць. У нас зʼявився ще десяток магазинів нового формату. Тут можна знайти фермерські сири, купити пляшку крафтового вина та свіжовипечений хліб. А ще у нас вигідно та зручно перекусити дорогою до Карпат.

Розпочали реконструкцію виробництва
Розпочали реконструкцію виробництва

Окрім ковбас, напівфабрикатів, сирого мʼяса, продукції, копченої на дровах та делікатесів ми розпочали виготовляти сировʼялені та сирокопчені вироби та напівфабрикати. Ми не плануємо зупинятись. За рік наше виробництво виросло з 2 тис.м² до 10 тис. м², та ми продовжили рухатись до амбітної мети – великого виробництва площею 15 тис. м².

Розвиваємо нашу мʼясну історію
Розвиваємо нашу мʼясну історію

Ми радіємо, що українці обирають нас щодня. І тепер це не лише українці на Прикарпатті, але й у Львові, Тернополі, Києві та Дніпрі. І ми працюємо далі: розширюємо будівництво, вдосконалюємо технологію та рецептури, збільшуємо асортимент, розвиваємо команду, оновлюємо формат магазинів.

14

Років ми створюємо унікальну мʼясну продукцію

65

Фірмових магазинів відкрили на заході України

1000

Партнерів постачають наші продукти по всій Україні

Наші партнери

Ми співпрацюємо із більш ніж 1000 компаній по всій Україні. Це великі торговельні мережі, заклади Horeca, гірськолижний курорт Буковель, державні установи, фермерські господарства. Разом ми працюємо над тим, щоб зробити якісну мʼясну продукцію доступною кожному.

Партнер #1
Партнер #2
Партнер #3
Партнер #4
Партнер #5
Партнер #6
Партнер #7
Партнер #8
Партнер #9
Партнер #10

Шукайте наші фірмові магазини поблизу

Мережа фірмових магазинів від ТМ «Рибак»

Шукайте наші фірмові магазини поблизу

Новини компанії

10 квітня 2022

Зберігаємо спокій і продовжуємо працювати

Продовжуємо працювати щодня. Виробляємо та доставляємо нашу продукцію, щоб забезпечувати вас свіжим мʼясом та ковбасними виробами.